Teknoloji

DJI Mavic 3 Pro sızıntısı önemli iyileştirmeleri gösteriyor

dji-mavic-3-pro-240921

Drone pazarının en önemli oyuncularından biri olan DJI, portföyünü geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Şirketin Mavic Pro 3 modeli üzerinde çalıştığına dair haberler daha önce gündeme gelmişti. Yeni bir sızıntı DJI Mavic Pro 3 hakkında çok daha kapsamlı bilgiler edinmeyi sağlıyor.

Mavic 3 Pro, selefi Mavic 2 Pro’ya kıyasla oldukça gelişmiş özelliklere sahip olacak gibi görünüyor. İki drone’un arasındaki zamanın uzunluğu nedeniyle bu gelişime pek de şaşırmamak gerekiyor.

Mavic 3 Pro’da biri ultra geniş açılı diğeri de telefoto olmak üzere iki kameranın bulunacağı ve bu kameraların 5.2K video kaydı yapıp 20 megapiksel fotoğraflar çekebileceği belirtiliyor. Engelden kaçınma sensörleri iyileştirilmese de, köşeye taşınıyor. Bu da drone’un çevresini daha iyi görmesini mümkün kılıyor.

Mavic 3 Pro en önemli gelişimlerden birini de uçuş süresinde sağlayacak gibi görünüyor. Optik koşullar altında Mavic 3 Pro’nun 46 dakika havada kalabileceği belirtiliyor. Bunun ağırlığın 920 grama yükselmesine rağmen sağlanması dikkat çekiyor. Mavic 3 Pro’da USB-C şarj desteğinin bulunduğunu belirtmekte de fayda var.

DroneDJ sitesinin haberine göre, DJI Mavic 3 Pro 1599 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Mavic 3 Pro’nun Cine versiyonunun ise 1000 dolar daha pahalı olabileceği belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER