Eğlence

Disney+’ın Marvel Studios imzalı yeni dizisi Secret Invasion’dan bir fragman daha geldi

disney+ secret invasion

Disney+ Secret Invasion dizisini 21 Haziran’da izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Yayın tarihi için geri sayım devam ederken, Marvel Studios imzasını taşıyan dizi için yeni bir fragman daha geldi.

Dizide Nick Fury (Samuel L. Jackson), şekil değiştiren bir grup Skrull tarafından Dünya’nın gizlice işgal edildiğini öğrenir. Fury, Dünya’da kendine bir hayat kuran Everett Ross, Maria Hill ve Skrull Talos gibi müttefiklerine katılarak büyük bir savaşın içinde kendini bulur. Yaklaşan Skrull istilasını engellemek ve insanlığı kurtarmak için birlikte zamana karşı soluksuz bir yarış içine gireceklerdir. 

Marvel hayranlarının sabırsızlıkla beklediği ve alışılmış Marvel renkli dünyasından daha karanlık, aksiyon dolu bir evrenin kapılarını aralayan ‘Secret Invasion’ın yıldız isimlerle dolu oyuncu kadrosunda Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Martin Freeman, Kingsley Ben-Adir, Charlayne Woodard, Killian Scott, Samuel Adewunmi, Dermot Mulroney, Christopher McDonald, Katie Finneran, Emilia Clarke, Olivia Colman ve Don Cheadle yer alıyor.

Disney+ Secret Invasion ile yazın sıcaklığını hissettirmeyi hedefliyor

Ali Selim’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve yapımcıları arasında yer aldığı, dizinin baş yazarı ise Kyle Bradstreet. Disney+ Secret Invasion ile özellikle Marvel hayranlarına yazın sıcaklığını hissettirmeyi hedefliyor.

İLGİLİ HABERLER