Eğlence

Microsoft Crackdown 3’ün çıkışını 2018’e erteledi

crackdown 3Crackdown 3, oyun meraklıları tarafından heyecanla bekleniyor. Ancak oyunun yapımcısı Microsoft, oyunun çıkış tarihini 2018’in ilkbaharına erteledi. Şirket ilk etapta oyunun kasım ayında Xbox One X ile birlikte yayınlanması planlansa da, bu plandan vazgeçildi.

Oyunun hem PC hem de konsol versiyonlarının çıkışını erteleyen Microsoft, böylelikle ekiplerine yeni Crackdown oyunu üzerinde biraz daha çalışma ve deneyimi iyileştirme fırsatı sunuyor.

Microsoft Studios Publishing Genel Müdürü Shannon Loftis, erteleme kararını şu sözlerle açıkladı: “Crackdown 3 fazlasıyla iddialı bir oyun ve biz de oyunun her noktasında en doğru deneyimi yaşatmayı amaçlıyoruz. Oyunun üç modu arasında doğru dengeyi kurmak çok önemli. Biz de bunun için geliştirme süresini biraz daha uzatıyoruz.”

Agents of Mayhem Crackdown 3 çıkana kadar oyuncuları idare edebilir

E3 2017’de görücüye çıkan ve Crackdown 3 ile benzer bir deneyim vadeden Agents of Mayhem, 15 Ağustos itibarıyla yayınlandı. Dolayısıyla yeni Crackdown oyununun gecikmesine üzülenler, Agents of Mayhem ile teselli bulabilir. Microsoft’un erteleme kararı üzse de, daha iyi bir deneyim vaadi oyuncuların heyecanını canlı tutacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER