Teknoloji

Çok yakında çıkacak Honor 50 ve yeni Magic en yeni Qualcomm işlemcileriyle çalışacak

honor magic x

Honor, yakında çıkmasını beklediğimiz yeni Honor 50 serisi ve yeni nesil Magic telefon dahil olmak üzere, gelecekteki telefonlarda Qualcomm yonga setlerini kullanacağını doğruladı. Telefon üreticisi artık Huawei’nin bir parçası değil. Bu nedenle Huawei donanımlarına uygulanan çeşitli ticari kısıtlamalardan kaçmak için her fırsatı kullanıyor.

Yakında çıkması beklenen amiral gemisi Honor 50, yakın zamanda duyurulan Snapdragon 778G 5G yonga setini kullanacak. Bu işlemcinin bir Honor ürününe geleceğini zaten biliniyordu.

Görünüşe göre Magic telefonu en üst düzey Snapdragon 888 donanımını kullanacak. Honor’un konuyla ilgili açıklamasında, söz konusu telefonun “üstün görüntüleme kalitesine sahip yeni bir premium amiral gemisi ürünü olduğu ve olağanüstü görüntü işleme yeteneklerini açığa çıkaran en kaliteli Qualcomm yonga setinden yararlanacağı” belirtiliyor.

Honor, Qualcomm ile arasındaki iş ortaklığı, Honor’un Huawei’nin gölgesinin dışında bir gelecek kurarken küresel tedarik zincirini tam olarak benimseme çabalarının altını çiziyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER