Eğlence

Chilling Adventures of Sabrina’nın yeni bölümlerinin yayın tarihi belli oldu

chilling adventures of sabrina

Chilling Adventures of Sabrina dizisinin hayranları, yeni sezon için fazla uzun beklemeyecek. Netflix’ten yapılan açıklamada, dizinin üçüncü sezon bölümlerinin 24 Ocak 2020’de yayınlanacağı belirtildi.

Dizinin ikinci sezonu, geçtiğimiz nisan ayında Netflix aboneleriyle buluşmuştu. Netflix’in yeni sezonun yayın tarihini duyurduğu video, izleyicileri nelerin beklediği konusunda pek fazla detay vermiyor.

Videoda sadece Sabrina ve izleyicilere “cehenneme hoş geldiniz” mesajı veriliyor. Bu mesaj, dizinin yeni sezonunun çocuklara pek uygun olmayacağını göstermenin dışında bir işaret veya ipucu barındırmıyor.

Chilling Adventures of Sabrina dördüncü sezon için de onay aldı

Netflix, dizinin dördüncü sezonu için daha önce onay vermişti. Dizinin üçüncü ve dördüncü sezonlarında toplam 16 bölüm bulunacağı da yine daha önce açıklanmıştı. Dördüncü sezondan sonrasının akıbeti için bir şey söylemek şu an için mümkün değil. Ancak Netflix’in üçüncü sezonla birlikte pek çok dizinin fişini çektiğini düşününce, Chilling Adventures of Sabrina’nın dördüncü sezon için onay alması bile önemli bir başarı olarak değerlendirilebilir.

Chilling Adventures of Sabrina’nın ilk iki sezonda gördüğü ilgiyi sürdürüp sürdüremeyeceği yakında anlaşılacak. Dizi, Netflix izleyicilerinden gördüğü ilginin yanında satanist bir kuruluş tarafından dava edilmesiyle de adından söz ettirmişti.

İLGİLİ HABERLER