Eğlence

Netflix The Chilling Adventures of Sabrina için 16 bölüm daha sipariş etti

netflix sabrina
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix bir dönemlerin popüler dizisi Sabrina‘yı “The Chilling Adventures of Sabrina” isimli orijinal prodüksiyonuyla yeniden canlandırmıştı. Orijinal Sabrina ile yeni versiyon ortak unsurları paylaşsalar da, yeni versiyon daha farklı bir atmosfere sahip olmasıyla dikkat çekmişti. Netflix Sabrina ile çıktığı yolculuğu, hayranlardan gelen olumlu geri dönüşlerin ardından, 16 bölüm daha uzatmaya karar verdi. Söz konusu 16 bölüm, iki sezona bölünmüş biçimde izleyicilerle buluşacak.

The Chilling Adventures of Sabrina’nın 11 bölümden oluşan ilk sezonu, bir süre önce Netflix’te yayınlanmıştı. Netflix, 10 bölümlük ikinci sezonun siparişini ise çok daha önce vermişti. Son anlaşmayla birlikte dizinin üçüncü ve dördüncü sezonları da garanti altına alınmış oldu.

Yapılan anlaşma çerçevesinde hem üçüncü hem de dördüncü sezonda sekizer bölüm bulunacak. Netflix daha önce de dizinin “A Midwinter’s Tale” isimli özel yılbaşı bölümü için sipariş vermişti. Dizinin ikinci sezon bölümleri ise 5 Nisan 2019’da izleyicilerle buluşacak.

Netflix The Chilling Adventures of Sabrina için yeni bölüm hazırlıklarına ve çekimlerine ise 2019 içinde başlamayı planlıyor.

İLGİLİ HABERLER