Teknoloji

Cat S62 Pro gelişmiş termal kamerayla geliyor

cat s62 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Dayanıklı akıllı telefonlar üreten Cat, portföyüne yeni bir cihaz daha eklemeye hazırlanıyor. Cat S62 Pro adını taşıyan akıllı telefon şimdiden şirketin internet sitesinde boy göstermeye başlasa da, telefona dair bilinenler şu an için oldukça sınırlı.

S62 Pro’nun iki görselini ve tanıtım videosunu paylaşan Cat, telefonun teknik özellikleri konusunda bilgi vermedi. Ancak paylaşılanlar da telefon hakkında belli ölçüde fikir edinmeye yardımcı oluyor.

Geliştirilmiş bir termal kamera taşıyan cihazda bir standart kamera da mevcut. Arka panele yerleştirilen parmak izi tarayıcısı da gözden kaçmıyor. S62 Pro’nun IP68 ve MIL-STD-810H dayanıklılık sertifikalarına sahip olduğu da bilinenler arasında bulunuyor

S62 Pro, entegre FLIR kamera taşıyan S61’in takipçisi konumunda. Cat’in yaptığı paylaşımda telefonun yapılan iyileştirmeler sayesinde daha fazla termal detay sağlayacağına dikkat çekiliyor. Cat, yeni akıllı telefonu için “inovasyonun, işlevsel tasarımın ve dayanıklılığın zirvesi” şeklinde iddialı bir tanımlama yapmaktan da geri kalmıyor.

Cat S61’de Qualcomm Snapdragon 630 işlemci bulunuyor. S62 Pro’nun da Snapdragon 665 ya da 720 ve 730 işlemcilerden birini taşıması muhtemel görünüyor. Cat S62 Pro hakkındaki tüm detayların yakında duyurulması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER