Teknoloji

CAT Phones yeni dayanıklı telefonu Cat S50’yi duyurdu

cat-s50-060914

Caterpillar ürettiği inşaat taşıtları, ağır sanayi araçları ve dayanıklı botlarıyla inşaat sektörünün en iyi bilinen şirketleri arasında yer alıyor. Caterpillar’ın alt kolu olarak faaliyet gösteren ve yıllardır dayanıklı akıllı telefonlar üreten CAT Phones, yeni akıllı telefonu Cat S50’yi IFA 2014’te görücüye çıkardı.

Cat S50 özellikleri ve yazılımı itibarıyla piyasadaki en gelişmiş dayanıklı telefonlardan biri konumunda. Kutusundan Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle çıkan akıllı telefonda endüstri ve doğa koşullarında dayanıklı kullanıma uygun olarak tasarlanmış 1000’i aşkın özel uygulama kullanıcılara ön yüklü olarak sunuluyor.

Cat S50’nin zırhının altında dört çekirdekli, 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon 400 işlemci bulunuyor. Gorilla Cam 3 kaplı 4.7 inç IPS HD ekran ise 1280 x 720 piksel çözünürlük sunuyor. İşlemciyi 2 GB RAM ve 8 GB dahili hafıza destekliyor, ancak bu depolama alanı microSD kart desteği sayesinde 64 GB daha genişletilebiliyor. 2630 mAh kapasiteli pil dış mekan kullanımına odaklı bir cihaz için küçük olsa da, bu durumu diğer özelliklerin hatrına görmezden gelmek mümkün.

Fiziksel dayanıklılık konusunda Amerikan ordusunun standartlarını karşılayan Cat C50, 1 metre derinliğindeki sudan 30 dakika boyunca etkilenmiyor. Cihaz ABD’de 499 dolar karşılığında satışa sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER