Eğlence

Captain Marvel için hazırlanan ilk fragman yayınlandı

captain marvel
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Marvel‘ın Sinema Evreni‘nin sıradaki büyük yapımına ait ilk somut bilgiler geldi. Captain Marvel için hazırlanan ilk fragman izleyicilerle paylaşıldı.

Geçtiğimiz nisan ayında vizyona giren Avengers: Sonsuzluk Savaşı‘nı izleyenlerin Captain Marvel‘ı sabırsızlıkla beklediğini söylemek yanlış olmayacaktır. (Burada Avengers: Sonsuzluk Savaşı’yla ilgili bazı bilgiler verilecektir) Filmin sonunda katkıda bulunanların isimleri gösterilirken Nick Fury, toza dumana karışmadan önce çağrı cihazıyla bir mesaj gönderirken görülmüştü. Sahne sona ermeden çağrı cihazının ekranında Captain Marvel’ın logosunun bulunması göze çarpmıştı. Bu da sıradaki Avengers filminde Captain Marvel’ın hikayesinin temellerinin büyük bir rol oynayacağını göstermişti.

Filmde Carol Danvers, nam-ı diğer Captain Marvel, rolünü Brie Larson canlandırıyor. Samuel L. Jackson‘ın yine Nick Fury rolüyle boy göstereceği filmde bir diğer başrol oyuncusu ise Jude Law. Law, Danvers’in katıldığı Starforce isimli ekibin lideri olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Captain Marvel ile tanışmak içinse yaklaşık 6 ay daha beklemek gerekiyor. Film, 8 Mart 2019’da vizyona girecek. Vizyon tarihine doğru geri sayım devam ederken Marvel’ın yeni fragmanlarla heyecanı körüklemesi şaşırtıcı olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER