EğlenceTeknoloji

Fortnite’ın yeni paketi Black Panther ve Captain Marvel’ı getiriyor

fortnite marvel

Fortnite için yayınlanan Marvel Royalty & Warriors Paketi, oyuncuların karşısına yeni süper kahramanlar çıkarıyor. 24.99 dolarlık paketin yıldızı Black Panther olurken, Captain Marvel ve Taskmaster da oyunculara sunulan seçenekler arasında bulunuyor.

Black Panther’in gelişinin işareti, Epic Games tarafından oyuna Wakanda Selamı hareketinin eklenmesiyle verilmişti. Bu selamlama Black Panther’in 2018’de vizyona girmesinin ardından uzun süre boyunca gündemde kalmış ve popüler kültürün parçası hâline gelmişti. Black Panther de 1.35 milyar dolar gibi etkileyici bir gişe hasılatı elde etmişti.

Fortnite’ın Marvel temalı geçmiş sezonunda haritada büyük bir Black Panther heykeli belirmişti. Buna ek olarak, oyuncular Black Panther süper gücünü de bulabilmişti. Ancak bu süper kahramanın özel kostümü oyuna eklenmemişti. Bu kostümün geçtiğimiz sezon içinde çıkarılmasının filmin yıldızı Chadwick Boseman’in ölümü nedeniyle ertelenmiş olması muhtemel görünüyor. Marvel Black Panter’in devam filmini 2022’de çıkarmayı planlasa da, Boseman’in rolünü başka bir oyuncuya oynatmayacağını açıklamıştı.

Fortnite yeni sezonunda Marvel karakterleri dışında popüler kültürün ve oyun dünyasının başka unsurlarına da yer veriyor. Star Wars evreninden The Mandalorian ve Baby Yoda, Halo’dan Master Chief, God of War’dan Kratos ve The Walking Dead’den iki karakter oyunda oyuncuları bekliyor.

İLGİLİ HABERLER