Eğlence

Captain Marvel gişede 1 milyar dolar sınırını geçmeyi başardı

captain marvel
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Marvel‘ın en yeni süper kahraman macerası Captain Marvel, önemli bir kilometre taşını geride bıraktı. Variety‘de yer alan habere göre, filmin dünya genelindeki gişe hasılatı 1 milyar doları aştı. Böylelikle Marvel Sinema Evreni’nde 1 milyar dolar sınırını geçen film sayısı 7’ye ulaştı. Daha önce Black Panther ve Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı gibi filmler bu seviyeyi görmüştü.

Captain Marvel’ın ilk işareti geçtiğimiz yıl vizyona giren Infinity War’da verilmişti. Karakteri yakında vizyona girecek Avengers: Endgame’de görmek de mümkün olacak. Endgame için heyecan artarken Captain Marvel’ın da 1 milyar dolar sınırını geçmesi, Marvel açısından oldukça sevindirici bir haber olarak tanımlanabilir. Endgame’in de milyar dolar kulübüne katılmasına kesin gözüyle bakılsa da, bunun ne kadar hızlı şekilde gerçekleşeceği merak ediliyor.

Captain Marvel, Marvel Sinema Evreni’nde mevcut dönemin en son yapımları arasında bulunuyor. Avengers: Endgame ile yaklaşık 10 yıldır devam eden bir süreç sona ermiş olacak. Yeni dönemin kapıları ise Örümcek Adam: Eve Dönüş ile açılacak. Bu film temmuz ayında vizyona girecek.

İLGİLİ HABERLER