Eğlence

Captain Marvel’ın yıldızı Apple’ın dizisinde başrolü aldı

captain marvel

Captain Marvel olarak izleyicilerin karşısına çıkan Brie Larson, şu sıralar en çok konuşulan Hollywood yıldızları arasında bulunuyor. Larson, önümüzdeki dönemde de adından söz ettirmeyi sürdüreceğe benziyor. Variety‘nin haberine göre, Larson Apple’ın yeni video servisinde yayınlanacak bir dizide başrolde boy gösterecek.

Larson’un bir CIA ajanını canlandıracağı dizinin yapımcıları arasında yer alıyor. Dizinin senaryosu ise eski CIA casusu Amaryllis Fox’un henüz basılmamış anılarından uyarlanacak.

Diziye dair detaylar henüz netleşmiş değil. Ancak Deadline‘da yer alan habere göre, Animal Kingdom’ın senaristi Megan Martin’in senaryoyu kaleme alması konusundaki görüşmelerde sona yaklaşılmış durumda. Martin’in ana kaynağı ise Amaryllis Fox’un “Undercover: Coming of Age in the CIA” isimli kitabı olacak. 15 Ekim itibarıyla yayınlanması planlanan hatıralarda Fox’un CIA’de geçirdiği yıllar anlatılıyor. Artık bir barış aktivisti olan Fox, 10 yıllık CIA mesaisinde terörle mücadele için gizli faaliyetler yürütmüştü.

Captain Marvel ile adından söz ettiren Brie Larson, Apple’ın birlikte çalışacağı tek Marvel yıldızı değil. Kaptan Amerika’ya hayat veren Chris Evans‘ın Defending Jacob’dan uyarlanan bir mini dizide başrolü üstleneceği geçtiğimiz yıl açıklanmıştı. Apple’ın orijinal içerikler için 1 milyar dolarlık bir bütçe ayırdığı biliniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER