EğlenceTeknoloji

Call of Duty: Warzone savaşlarında oyuncu sayısı geçici olarak artıyor

call of duty: warzone

Call of Duty Warzone oyuncuları, dörtlü kadrolarla katıldıkları maçlarda geçici bir süre için karşılarında daha fazla oyuncu bulacak. Bu maçlarda 150 olan oyuncu sayısı sınırı bir süreliğine 200’e yükseltildi. Oyuncuların ve takım arkadaşlarının ne kadar süre boyunca Büyük Savaş maçlarında 196 oyuncuya karşı mücadele edeceği bilinmiyor. Ancak PlayStation Blog’daki bir görsel, bunun sınırlı bir mod olduğunu belirtiyor.

Warzone oyuncularını “Season Four Reloaded” başlığı altında başka güncellemeler de bekliyor. Bunlardan birisi de Supply Run Contracts adını taşıyor. Oyuncular takımları Satın Alma İstasyonu’na rakiplerinden önce ulaştığı takdirde indirim kazanıyor. Rakipleri tespit etmeyi kolaylaştıran gözleyici teleskop da oyunculara sunulan armağanlar arasında bulunuyor. Rytec AMR isimli keskin nişancı tüfeği de oyunun yeniliklerinden birisi.

Bir diğer Call of Duty oyunu olan Modern Warfare‘in oyuncularını da yenilikler bekliyor. Cheshire Park isimli yeni bir multiplayer haritasının eklendiği oyun, eski bir Call of Duty modu olan Savunucu Modu’nu da geri getiriyor. Bu mod, bayrak taşıyıcısının ekstra puan kazandığı Bayrağı Yakala modunun farklı bir versiyonu olma özelliğini taşıyor. Yeni operatör Roze de oyundaki yenilikler arasında bulunuyor.

Dördüncü sezonun bir parçası olarak sunulan bu yenilikler, bugün Türkiye saatiyle 09:00 itibarıyla aktif hâle gelecek.

Call of Duty Warzone ve Modern Warfare oyuncularının yeni güncelleme paketini indirmek için cihazlarında bir hayli boş yere sahip olması gerekiyor. Güncellemenin boyutu 22 ila 36 GB arasında değişecek. Buna ek olarak, konsol oyuncularını 3,5 GB büyüklüğünde ekstra bir indirme daha bekliyor. İşlemin ardından Modern Warfare’in cihazda kapladığı alan biraz daha büyürken, Warzone’un alanı az da olsa küçülecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER