Eğlence

Godzilla ve Kong Call of Duty: Warzone’a geliyor

call of duty: warzone

Call of Duty: Warzone oyuncularını ilginç ve heyecan verici bir çapraz geçiş bekliyor. Activision oyuna 11 Mayıs itibarıyla başlayan bir sınırlı süreli mod ile dev canavarlar Godzilla ve Kong’u getiriyor.

Operation Monarch (Hükümdar Operasyonu), adını taşıyan bu özel modda oyuncular Godzilla ve Kong’un dolaştığı adada hayatta kalan son takım olmak için mücadele ediyor. Activision’dan verilen bilgiye göre, dev canavarlar her zaman çok agresif olmayacak. Ancak Titan Frenzy sırasında Godzilla ve Kong öfkeli ve pervasız şekilde saldıracak.

Activision’ın blog yazısında şu ifadeler yer alıyor: “Titan Frenzy uyarısının gelmesinin ardından bir Operatörün önünde iki seçenek olacak. Bunlardan biri dev canavarlardan kaçmak. Diğeri ise direkt hasarı göze alarak onları bastırmaya çalışmak. Titan Frenzy sırasında iki canavardan birine zarar verebilirseniz veya maç sırasında yeterli seviyede ‘Monarch Intel’ kazanabilirseniz Godzilla veya Kong’un güçlerini kullanmayı mümkün kılan Killstreak yeteneğine sahip olabilirsiniz.”

11 Mayıs itibarıyla başlayan Operation Monarch 25 Mayıs itibarıyla sona erecek. Activision oyuna Godzilla ve Kong temalı başka oyun içi unsurlar da ekliyor. Bu unsurlar arasında kostümler de bulunuyor.

Call of Duty: Warzone bu tarz özel modların sunulduğu ilk büyük savaş oyunu değil. En popüler büyük savaş oyunu olan Fortnite‘a çok sayıda ünlü isim konuk olmuştu.

İLGİLİ HABERLER