Eğlence

Call of Duty: Warzone’un mobil cihazlara gelişi 2024’ün ilkbaharına kaldı

call of duty: warzone mobile

Activision, 2022’de Call of Duty: Warzone Mobile’ı duyurduğunda oyunu 2023’te Call of Duty: Modern Warfare II’nin piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra yayınlamayı planladığını açıklamıştı. Ancak evdeki hesap çarşıya uymamış gibi görünüyor. Şirket tarafından Warzone’un mobil versiyonu için yayınlanan yeni fragmana göre, oyun 2024’ün ilkbaharında oyuncularla buluşacak. Kesin bir çıkış tarihi verilmese de, oyun hem App Store’da hem de Google Play Store’da şimdiden sipariş edilebiliyor.

Warzone Mobile, 120 oyuncuyu tek bir haritada buluşturan bir “battle royale” (büyük savaş) deneyimi. Maçların operatörleri, silahları, yerleri ve dövüşlerinin mevcut Warzone oyuncularına bir hayli tanıdık geleceği belirtiliyor. Oyun, aynı zamanda Modern Warfare II ve Warzone 2.0 ile bir Battle Pass paylaşacak ve çapraz ilerleme özelliğine sahip olacak.

Oyun 2024’te yayınlanacak olsa da; Avustralya, Şili, Norveç ve İsveç’te bu yılın başından beri deneyimlenebiliyor. Bu imkanı sağlayan “sınırlı sürüm” sayesinde Activision oyunu kapalı alfa testinden daha geniş bir kitleyle test ediyor. Böylelikle daha fazla hatayı tespit edip düzeltmek, stres testi eşleştirmeleri yapmak ve oyun hakkında daha fazla geri bildirim almak mümkün oluyor.

Call of Duty: Warzone Mobile oyuncuları Rebirth Island’a götürecek

Activision’ın Call of Duty: Warzone Mobile hakkındaki duyuruları bununla sınırlı kalmadı. Şirket oyunun mobil versiyonunda ilk günden itibaren Rebirth Island’a (Yeniden Doğuş Adası) erişilebileceğini açıkladı. Oyuncuların favorileri arasında yer alan Diriliş modu haritası da mobil cihazlarda ilk kez oyuncularla buluşacak ve “özelleştirilmiş” bir deneyim yaşatacak.

İLGİLİ HABERLER