EğlenceTeknoloji

Call of Duty: Warzone’da dörtlü takım dönemi başlıyor

call of duty

Apex Legends, mevcut üçlü takım modunun yanında ikili takım seçeneğini kalıcı hâle getirmeye hazırlanırken; Call of Duty: Warzone diğer yöne doğru bir adım atıyor. Artık oyuncular, oyun haritasında dört kişilik takımlar hâlinde mücadele edebilecek.

Dörtlü takım seçeneği bugün itibarıyla hem büyük savaş hem de yağma modlarında oyuncuların erişimine açılıyor. Buna ek olarak, hem Warzone’da hem de Call of Duty: Modern Warfare’de üçüncü sezonun başlama zili bugün çalıyor.

Üçüncü sezon ile birlikte Warzone’a yeni silahlar ve kostümler ekleniyor. Buna ek olarak, oyuncuların mevcut tüm silahların susturuculu ve susturucusuz versiyonlarına ulaşması da mümkün hâle geliyor. İkmal kutularında oyunculara daha fazla silah ve plan sunulurken, sezon boyunca oyuncuların karşısına çıkacak mod ve oyun listelerinin de sayısı artırıyor.

Örneğin, oyuncular sadece keskin nişancı silahlarının ve pompalı tüfeklerin kullanılabildiği savaşlarda mücadele edebilecek. PlayStation Plus aboneleri, üçüncü sezonun Savaş Paketi ile birlikte bazı özel ve ekstra ekipmanlara erişebilecek.

Modern Warfare tarafında ise oyunculara üç adet yeni altılı modda savaş haritası sunuluyor. Yeni araç tasarımları, yeni silahlar ve yeni bir karakter (Operatör Alex) de Modern Warfare’e bu hafta içinde eklenecek unsurlar arasında bulunuyor.

Call of Duty: Warzone ve Modern Warfare için üçüncü sezon macerası PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde yaşanabilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER