EğlenceTeknoloji

Apex Legends ikilileri ve Kings Canyon’ı geri getiriyor

apex legends

Yakında başlayacak yeni Apex Legends etkinliği sadece birkaç hafta sürecek. Ancak oyunun yapımcısı Respawn, bu etkinlikle birlikte bazı önemli unsurları kalıcı şekilde geri getirmeye hazırlanıyor.

Oyunun Kings Canyon adını taşıyan orijinal haritası, mevcut World’s Edge haritasının yanında sürekli olarak erişime açık hâle gelecek. Kings Canyon, kısa bir süre önce, geçici olarak yine Apex Legends’ta yerini almıştı. Haritanın ikinci dönüşü temelli olacak.

Oyuna temelli olarak geri dönen bir diğer unsur ise Duos (İkililer) modu. Geçtiğimiz sonbaharda duyurulan bu mod, orijinal Üçlü modun yanında yerini kalıcı olarak alacak. Kings Canyon ve İkililer modu, 7 Nisan itibarıyla Apex Legends’ta yeniden oyuncularla buluşacak.

Apex Legends’ı şimdiye kadar 70 milyondan fazla oyuncu oynamış durumda. Ancak “büyük savaş” kategorisindeki rekabetin sertliği de Apex’i ciddi anlamda zorluyor. Call of Duty: Warzone ve Fortnite gibi güçlü oyunlarla mücadele eden Apex Legends’ın eski bir haritayı ve oyun modunu getirmesi, en azından bir süre için oyuna ivme kazandırabilir.

Oyunun Old Ways Lore etkinliği, 7 Nisan’da başlayacak ve 21 Nisan’a kadar devam edecek. Bu etkinliğe özel olarak oyunculara bazı yeni kozmetik unsurlar sunulacak. Buna ek olarak, Efsanevi Av Kostümleri de oyun içi mağazaya geri dönecek. Oyunculara, günlük görevlerle puanlar ve ekstra unsurlar armağan edilecek.

Apex Legends oyuncuları, bu etkinlik sırasında “şehir ele geçirme” modunu da oynayabilecek. Bu modda oyuncular World’s Edge haritasının bir noktasında çeşitli yaratıklarla mücadele edecek. Bu yaratıklar mağlup edildiğinde ortaya içerik bakımından zengin ganimet sandıkları çıkacak. Ancak oyuncuların bu sandıklara sahip olabilmeleri için diğer oyuncularla mücadele etmesi gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER