Teknoloji

BuzzMyVideos Türkiye’deki video içerik üreticilerini stüdyosuyla da destekleyecek

Buzz-My-Videos-logo-151113

2013’te faaliyete geçen ve Avrupa’nın ilk çoklu kanal ağı unvanını elinde bulunduran BuzzMyVideos, 2015 planlarında Türkiye’yi ayrı bir konuma yerleştiriyor. Türkiye’yi Avrupa’da en hızlı büyüyecek pazar olarak değerlendiren Buzz My Videos’un kurucu ortakları Bengü Atamer ve Paola Marinone, düzenledikleri basın toplantısında BuzzMyVideos’un Türkiye pazarındaki mevcut konumu ve gelecek planları hakkında bilgi verdiler.

BuzzMyVideos halihazırda Türkiye’de 200’ü aşkın video içerik sağlayıcısının temsilcisi konumunda. Ağın kurucularından Bengü Atamer, çatıları altındaki en iyi video içerik üreticilerine 1 milyondan fazla abone kazandırdıklarını ve 2014 içinde görüntülenme oranlarını yüzde 160 oranında artırmalarını sağladıklarını söyledi.

2015’te Türkiye’nin çevrim içi video konusunda çok daha etkin büyüyeceğini belirten Atamer, içerik üreticilerine üretim, dağıtım ve gelir elde etme konularında hem teknolojik hem de kreatif yardım sağlamaya hazır olduklarının altını çizdi.

Atamer, bu amaç doğrultusunda BuzzMyVideos Studio’yu hayata geçireceklerini ve ağa üye olan içerik üreticilerine prodüksiyon konusunda da daha etkin biçimde destek olacaklarını dile getirdi. Markaların videoların erişim gücü potansiyelinin farkına vardığını söyleyen Atamer, içerik üreticilerinin markalarla daha etkin çalışmalarını sağlamak istediklerini vurguladı. BuzzMyVideos kurucusu, bu yönde yenilikçi uygulamaları ortaya koyacaklarını sözlerine ekledi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER