Eğlence

BTS Butter ile YouTube’da ilk 24 saatte rekor kırdı

bts butter

Güney Koreli müzik grubu BTS, YouTube’daki rekorlarını korumaya kararlı görünüyor. Variety’nin haberine göre; BTS, Butter isimli şarkısının klibiyle ilk 24 saatte en çok izlenen YouTube videosu rekorunu kırdı. Butter, yayınlandıktan 24 saat sonra 113 milyon izlenme sayısına ulaştı.

Bu alandaki rekor, daha önce de BTS’e aitti. BTS’in Dynamite isimli şarkısının klibi de YouTube’a yüklenmesinin ardından 101.1 milyon izlenme sayısına erişmişti.

Klibin ilk gösterimi de aynı anda 13.9 milyon kişi tarafından izlendi. Bunun da YouTube’un ik gösterim rekoru olduğunu belirtmek gerekiyor. Bu yazının yazıldığı dakikalar itibarıyla klibin izlenme sayısı 183 milyonu geçmiş durumda.

BTS’in kendi rekorunu kırması pek şaşırtıcı bir durum değil. Grubun kendilerinden “Ordu” olarak bahseden son derece sadık ve büyük bir hayran kitlesi mevcut. Söz konusu sadık kitlenin hem ilk gösterimde hem de sonrasında YouTube’dan ayrılmadığını söylemek yanlış olmayacaktır.

BTS, Butter ile kendi rekorunu büyük bir fark eşliğinde kırmış oldu. Bunun da dikkat çekici bir nokta olduğunu söylemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER