Teknoloji

BlackBerry Porsche Design P’9983 resmiyet kazandı

blackberry-porsche-design-p9983-170914

Blackberry Porsche ile geliştirdiği son ürünün tanıtımını resmen gerçekleştirdi. Daha önce sızıntıları ve dedikoduları ortalıkta dolaşan Porsche Design P’9983 nihayet gerçeğe dönüşmüş oldu. Telefon Dubai’de düzenlenen özel bir etkinlikte tanıtıldı.

BlackBerry OS 10.3 ile çalışan P’9983 iki şirketin daha önce çıkardığı cihazlardan daha fazla olacak şekilde BlackBerry DNA’sına uyuyor. Tamamen siyah renkte olan bu cihazın arkasında ve klavyesinde cam benzeri bir materyal kullanılıyor.

Porsche Design P’9983’lerin kendilerine özel bir PIN aralığı olacak, böylelikle bu cihaza sahip olanlar diğerlerinden daha rahat şekilde ayırt edilebilecek, onların bu telefona sahip oldukları PIN’lerinden anlaşılacak. İş ve kişisel ihtiyaçlar için şifrelenmiş BBM anında mesajlaşma, bütün konuşmaları ve bildirimleri tek bir yerden yönetmeyi sağlayan BlackBerry Priority Hub da Porsche Design P’9983’ün başlıca yazılımsal özellikleri arasında bulunuyor.

BlackBerry etkileyici bir pil ömrü vadediyor, ancak bunun ne kadar olduğunu tam olarak açıklamıyor. Ayrıca bu telefonun sahipleri hem BlackBerry World mağazasından hem de Amazon Appstore’dan uygulama indirme imkanına sahip olacak, yani ellerinde daha geniş bir uygulama ekosistemi bulunacak.

Kısıtlı sayıda üretilecek olan BlackBerry Porsche Design P’9983’ün fiyatı ve ne zaman satışa çıkacağı şu an için belli değil.

İLGİLİ HABERLER