Teknoloji

BlackBerry Passport Silver Edition daha iyi kamera ve çekici tasarımıyla görüldü

blackberry-passport-silver-edition-040815

Son sızıntılar, BlackBerry Passport’un yeni versiyonunun yolda olduğunu gösteriyor. BlackBerry Passport Silver Edition adını taşıması ve orijinal Passport’a iyileştirmeler getirmesi beklenen akıllı telefonun çok kısa bir süre içinde resmiyet kazanması öngörülüyor.

İsviçre merkezli perakende zinciri PCP kaynaklı olduğu düşünülen sızıntıda potansiyel yükseltmelere dair ipuçları da veriliyor. BlackBerry Passport Silver Edition’da eskiye kıyasla daha yuvarlatılmış köşelerin bulunması bekleniyor. Kamera da BlackBerry’nin yeni akıllı telefonunda iyileştirilmesi beklenen alanlar arasında bulunuyor.

Kameradaki potansiyel gelişimin işaretini BlackBerry CEO’su John Chen, geçtiğimiz haziran ayında vermiş ve daha iyi kameraya sahip bir Passport modelinin yolda olduğunu belirtmişti. Sızıntılara bakıldığında farklı bir kamera ve flaş modülünün varlığı da hemen ortaya çıkıyor. Optik görüntü sabitleme özelliğine sahip, f/2.0 diyafram aralıklı 13 megapiksel arka kamera ve 2 megapiksel ön kamera BlackBerry Passport Edition’ın özellikleri arasında yer alıyor.

1440 x 1400 piksel çözünürlüğünde ve 453 ppi piksel yoğunluğunda 4.5 inç ekran, dört çekirdekli 2.2 GHz Snapdragon 801 işlemci, 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafızaya sahip BlackBerry Passport Sliver Edition’da microSD kart girişi de bulunacak. Böylelikle hafızanın üstüne 128 GB daha eklemek mümkün olacak. Akıllı telefonun ilk etapta sadece ABD’de satışa sunulabileceği belirtildi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER