Teknoloji

Black Shark 4 serisinin ekran özellikleri belli oldu

black shark 4

Black Shark 4 serisi 23 Mart’ta resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliğine kısa bir süre kalmışken iki telefonun bazı özellikleri de şimdiden kesinleşmiş durumda. Şirketten yapılan açıklamada, her iki telefonda da Samsung tarafından üretilen 6.67 inç E4 AMOLED ekranın kullanılacağı belirtildi.

Bu panelin yenileme hızı 144 Hz. Çoklu parmak dokunuş örnekleme hızı ise 720 Hz. Ekranın orta üst kısmında ise telefonun ön kamerasının yerleştirildiği delik bulunuyor. Ön kameranın çözünürlüğü ise şu an için belirsizliğini koruyor.

Black Shark daha önce de serinin üyelerinde Qualcomm Snapdragon 888 işlemcinin bulunacağını açıklamıştı. Şirket tarafından paylaşılan bazı afişler, standart Black Shark 4’ün en az iki renk seçeneğinin olacağını gösteriyor. Arka panelde X harfine benzer bir şeklin varlığı da göze çarpıyor.

black shark 4Black Shark 4 serisinde 120W şarj hızına sahip 4500 mAh kapasiteli pil bulunuyor. Pro modelde kullanıcılara 8 ve 12 GB RAM seçeneklerinin sunulması da ihtimaller arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER