Teknoloji

Beoplay E8 kablosuz şarj ve USB-C destekli şarj kutusuyla yenilendi

beoplay e8 2.0
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Bang & Olufsen, BeoPlay E8 adını taşıyan kablosuz kulaklığının küçük bir güncellemeden geçmiş yeni versiyonunu duyurdu.  BeoPlay E8 2.0 olarak adlandırılan yeni versiyonda en önemli değişiklik olarak şarj kutusuna kablosuz şarj desteği ve USB-C girişinin eklenmesi öne çıkıyor.

Bang & Olufsen, yeni şarj yöntemlerinin yanı sıra şarj kutusuna ekstra pil ömrü de ekliyor. Bundan böyle kutuyla kulaklığın pilini tam üç kez doldurmak mümkün olacak. Böylelikle kullanıcılara 16 saatlik bir kullanım süresi sağlanacak. Daha önceleri bu süre 12 saat seviyesindeydi. Buna ek olarak, yeni LED’ler sayesinde kalan pil ömrünü görmek de mümkün hâle geliyor.

Kulaklıklar konusunda Bang & Olufsen’in herhangi bir değişiklik yapıp yapmadığı henüz tam anlamıyla bilinmiyor. Ancak yeni şarj yöntemleri sunmak, şirket için yeterli olmuş gibi görünüyor. USB-C’nin yanı sıra kablosuz şarj özelliğine de kavuşan şarj kutusu için özel bir kablosuz şarj cihazı çıkaran Bang & Olufsen, alüminyum ve derinin buluştuğu bu şık aksesuarla 10W hızlı şarj imkanı sağlıyor.

Bütün bu yenilikler, fiyat artışını da beraberinde getiriyor. BeoPlay E8 2.0 sahibi olmak isteyenlerin 350 dolar ödemesi gerekiyor. BeoPlay E8’in ilk versiyonu ise hâlâ 299 dolar karşılığında satılıyor. Mevcut E8’i için kablosuz şarj destekli kutu almak isteyenlerin cebinden çıkacak para ise 200 dolar. Kablosuz şarj ünitesinin fiyatı ise henüz açıklanmış değil. BeoPlay E8’in ekstra aksesuarları, nisan ayında satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER