Teknoloji

Avea LG G3’ü fatura indirimiyle birlikte sunuyor

lg-g3-on-inceleme-00041

LG’nin yeni nesil amiral gemisi LG G3 bu ayın başı itibarıyla Türkiye piyasasına giriş yaptı. Avea da bu üst sınıf Android telefonunu çeşitli tekliflerle birlikte abonelerine sunmaya başladı.

Avea’nın düzenlediği kampanya kapsamında 8 Temmuz 2014 tarihinden itibaren numarasını Avea’ya taşıyan ve bunu takip eden 30 gün içinde LG G3 kampanyasının taahhütlü tekliflerinden yararlananlara 1 yıl boyunca vergiler de dahil olacak şekilde, aylık tarife ücretlerinin 50 TL’ye kadar olan kısmı hediye edilecek.

Avea’nın mevcut müşterileri de bu cihaza tarifeye ek 35 TL’den başlayan aylık ödemelerle sahip olabilecek. LG G3’ü peşin fiyatı karşılığında satın almak isteyenlerin de 16 GB / 2 GB RAM versiyonu için 1999 TL, 32 GB / 3 GB RAM versiyonu için de 2199 TL ödemesi gerekecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: LG G3 Ön İnceleme

5.5 inç ekranı Quad HD çözünürlüğe sahip olan ve bu özelliğiyle bir ilk olma özelliğini taşıyan LG G3’ün arkasında 13 megapiksel, lazer otomatik odak sistemli kamera bulunuyor. Dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 işlemciyle çalışan telefon akıllı sanal klavyesi sayesinde kolay yazı yazma imkanı da sunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER