Teknoloji

Asus ZenFone Max Pro M1’e ait fotoğraflar internete sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

asus zenfone max pro m1Asus geçtiğimiz şubat ayının sonunda ses getiren ZenFone 5 serisi telefonlarını gözler önüne çıkarmıştı. Ancak Tayvanlı üreticinin akıllı telefon pazarına dair güncel planları bununla sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. İnternete sızan fotoğraflar, Asus ZenFone Max Pro M1 isimli cihazın çıkışının yakın olduğunu işaret ediyor.

ZenFone Max Pro M1’e ait fotoğraflar, ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşıldı. Bu da fotoğrafların gerçek olma ihtimalini artırıyor. Fotoğraflarda cihazın gümüş ve mavi renkli versiyonları görülürken, çift arka lensli kamera kurulumu ve arka panele yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı gibi unsurların varlığı da dikkat çekiyor.

Blass tarafından verilen bilgilere göre, ZenFone Max Pro M1’in kalbinde Qualcomm Snapdragon 636 yonga seti bulunacak. Bu yonga setine 4 GB RAM eşlik edecek. Akıllı telefonun dahili depolama alanı konusunda bilgi verilmese de, microSD kart desteği sayesinde bu alanın genişletilebileceği belirtildi. Çift SIM desteği de konuşulan özellikler arasında yer alıyor.

Asus ZenFone Max Pro M1 ile kullanıcılara “saf Android deneyimi”nin yaşatılacağı belirtiliyor. Bu da akıllı telefonun Android One programı kapsamında kullanıcılarla buluşabileceği anlamına geliyor.

İLGİLİ HABERLER