Teknoloji

Asus ZenFone 5 Lite sızıntısı çift ön ve arka kamerayı gösteriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

asus zenfone 5 liteAsus, ay sonunda Barselona’da gerçekleştirilecek 2018 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2018) ZenFone 5 serisi telefonlarını tanıtacak. ZenFone 5 ailesinde de birbirinden farklı kullanım amaçlarına uygun çeşitli telefonların bulunması bekleniyor. Bu cihazlardan birinin de Asus ZenFone 5 Lite olması öngörülüyor.

ZenFone 5 Lite’a ait olduğu söylenen tanıtım fotoğrafı, ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşıldı. Paylaşılan görselde akıllı telefonun hem önünde hem de arkasında çift lensli bir kurulumun olduğu görülüyor. Ön tarafta 20 megapiksel, arka tarafta ise 16 megapiksel çözünürlüklü bir kurulumun olacağı belirtiliyor. 18:9 görüntü oranına ve 2160 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 6 inç ekran da telefonu özellikleri arasında sayılıyor.

ZenFone 5 Lite, tasarım bakımından orijinal ZenFone 5’ten pek farklı olmayacak gibi görünüyor. ZenFone 5’te de 5.7 inç büyüklüğünde bir ekranın bulunması bekleniyor. ZenFone 5 sızıntılarında arka kamera sol üst köşede görülürken, ZenFone 5 Lite’ta arka panelin ortasında parmak izi tarayıcısının hemen üstünde yer alıyor.

Asus ZenFone 5 Lite 27 Şubat’ta resmiyet kazanacak

Asus ZenFone 5 Lite, barındırdığı bileşenler itibarıyla orijinal ZenFone 5 kadar güçlü bir telefon olmayacak. Ancak her iki cihazın da kurulumlarına dair detaylar şu an için bilinmiyor. Asus ZenFone 5 serisi telefonlar 27 Şubat’ta resmen gözler önüne çıkacak.

İLGİLİ HABERLER