Teknoloji

Asus ZenBook Flip serisi yeni Intel işlemcilerle yüksek performans vadediyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:
asus zenbook flip s
Asus ZenBook Flip S

Asus süper ince kasaya sahip melez dizüstü bilgisayarı ZenBook Flip S’i Computex’te görücüye çıkarmıştı. Şirket, bu etkinlikte cihaza yerleştirilen işlemcinin adını açıklamamıştı. Intel’in sekizinci nesil işlemcileri duyurmasıyla birlikte Tayvanlı üretici de ağzındaki baklayı çıkardı. Asus ZenBook Flip S, Intel’in en yeni dördüncü nesil işlemcilerini taşıyor.

Asus ZenBook Flip S

Sadece 10.9 mm. kalınlığındaki ZenBook Flip S, tartıda 1097 gram çekiyor. Apple’ın 12 inç MacBook’undan daha ince olan dizüstü bilgisayar, ağırlık konusunda ise MacBook’un biraz üstüne çıkıyor. Sekizinci nesil Intel Core i7-8550U işlemci taşıyan ZenBook Flip S’te 1 TB PCIe SSD depolama alanı bulunuyor. 11.5 saat pil ömrü vadeden dizüstü bilgisayar, cihazdaki tek USB-C girişi üzerinden şarj ediliyor. 4K çözünürülüklü 13.3 inç ekran, katlanarak tablet modunda kullanılabiliyor.

Asus ZenBook Flip S

ZenBook Flip S’te küçük bir parmak izi tarayıcısı da yer alıyor. Windows Hello’yu destekleyen bu tarayıcı, hem dizüstü bilgisayar hem de tablet modunda kullanılabiliyor. Asus ZenBook Flip S, 1099 dolardan başlayan fiyatlarla raflardaki yerini alıyor.

Asus ZenBook Flip 14 ve 15 ile daha büyük ekran isteyenlere ulaşmayı hedefliyor

Asus’un IFA 2017’ye getirdiği dizüstü bilgisayar modelleri arasında ZenBook Flip 14 ve 15 de bulunuyor. Flip 14, 360 derece dönebilen 14 inçlik bir ekran taşıyor. Bu ekran, Asus’un özel kalemini destekliyor. Yeni nesil dört çekirdekli Intel Core i7 işlemciye 16 GB RAM, Nvidia MX150 ekran kartı ve 512 GB SSD depolama alanı eşlik ediyor. 14 inç ekranın etrafındaki çerçevenin inceliği, Flip 14’ün 13 inç ekranlı bir cihaz gibi görünmesini sağlıyor. 13 saat pil ömrü vadeden dizüstü bilgisayar Avrupa’da 799 avro karşılığında satılacak.

Asus ZenBook Flip 14

ZenBook Flip 15’in 15.6 inç ekranı içinse 4K ve Full HD çözünürlük seçenekleri sunuluyor. Nvidia?s GTX 1050 ekran kartı taşıyan Flip 15, görsel bakımdan fazla zorlayıcı olmayan oyunları oynamak için uygun bir cihaz gibi görünüyor. USB-C Thunderbolt girişleri taşıyan bilgisayarda Intel’in yeni nesil dört çekirdekli işlemcisine eşlik eden dahili depolama alanı seçenekleri 2 TB’ye kadar uzanıyor. Bellek seçenekleri ise maksimum 512 GB’ye ulaşıyor. Asus Flip 15, Avrupa’da 899 avrodan başlayan fiyatlar karşılığında satışa sunulacak.

Asus ZenBook Flip 15

İLGİLİ HABERLER