Teknoloji

Asus VivoBook S serisi canlı renkler ve güçlü işlemciyle yenileniyor

asus vivobook s

CES 2020 için “yeni dizüstü bilgisayarların resmi geçidi” şeklinde bir tanımlamada bulunmak yanlış olmayacaktır. Dizüstü bilgisayar pazarının pek çok önemli üreticisi, yeni çözümlerini Las Vegas’ta gerçekleşen fuarda görücüye çıkardı. Bu üreticilerden biri olan Tayvanlı Asus da en yeni VivoBook S serisi modellerini CES 2020’de tanıttı.

VivoBook S serisinin yeni üyeleri, Intel’in onuncu nesil Core işlemcileriyle birlikte geliyor. Bu işlemcilerin varlığı, VivoBook S’i çoklu görev ve yüksek çözünürlüklü eğlence deneyimi için uygun cihazlar hâline getiriyor. RAM seçenekleri 16 GB’ye kadar uzanan seride kullanıcılar Intel’in entegre grafik işlemci birimi ve Nvidia’nın GeForce ekran kartı arasında tercihte bulunabiliyor.

VivoBook S serisinin yeni modellerinde kullanıcılara 13, 14 ve 15 inç ekran boyutları arasında seçim yapma imkânı sunuluyor. VivoBook S serisi, yeni on yılı kırmızı ve yeşil renk seçenekleriyle karşılıyor.

asus vivobook s

Oldukça hafif bir kasaya sahip olan yeni VivoBook S serisi bilgisayarlar, Asus’un NanoEdge adını verdiği ince ekran çerçeveleri sayesinde çok küçük bir alan kaplıyor. Onuncu nesil Intel Core i7 işlemci seçeneklerine NVIDIA GeForce grafik kartı, 16 GB’ye kadar uzanan RAM ve Wi-Fi 6 desteği eşlik ediyor.

Asus VivoBook S Intel’in bellek çözümünü taşıyor

Intel’in Optane bellek teknolojisinin kullanıldığı VivoBook 14 ve VivoBook 15; arkadan aydınlatmalı klavye, HDMI ve USB 3.2 Gen1 Type-C girişi ve Cortana gibi dijital asistanlarla dört metre mesafeden iletişim kurmayı sağlayan mikrofon kurulumu da bilgisayarda mevcut.

Asus VivoBook S serisinin yeni üyelerinin çıkış tarihi şu an için kesinleşmiş değil. Ancak Asus’tan yapılan açıklamada yeni VivoBook S’in Türkiye’de de satılacağı belirtildi.

İLGİLİ HABERLER