Teknoloji

Asus ROG Phone 5 için ilk yazılım güncellemesi yayınlandı

asus rog phone 5 5s

Asus ROG Phone 5 serisinin tanıtılmasının üstünden henüz sadece iki gün geçti. Ancak akıllı telefon için hazırlanan ilk yazılım güncellemesi şimdiden dağıtıma çıktı. ZS673KS model koduna sahip güncelleme, e-spor modu ve ROG Akira Character tema paketini getiriyor. Buna ek olarak, kullanıcılara yeni bir animasyon düzenleyicisi de sunuluyor.

Güncellemeyle ROG Phone 5’in kamerasında da bazı optimizasyonlar yapılırken, sistemin kararlılığı da kuvvetlendiriliyor. Ünlü oyun geliştiricileriyle birlikte hazırlanan çeşitli tema paketleri de güncellemenin parçaları arasında yer alıyor.

ROG Phone 5’in kalbinde Qualcomm’un Snapdragon 888 işlemcisi bulunuyor. Akıllı telefon kutusundan Android 11 işletim sistemiyle çıkıyor. 6.78 inç 144 Hz Full HD+ AMOLED ekran ve 65W şarj desteğine sahip 6000 mAh pil de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Asus ROG Phone 5, toplamda dört kameraya sahip. Ana kamera görevini 64 megapiksel sensör üstleniyor. 13 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 5 megapiksel makro sensör sistemi tamamlıyor. Telefonun önünde ise 24 megapiksel kamera yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER