Teknoloji

ASUS MARS II çoklu inceleme altında

ASUS’un MARS II kartı üretim hattından çıkmaya başladı. Donanım fanatikleri ve oyun manyaklarının merak ettiği bu kart donanım inceleme sitelerinin elinden çoktan geçmiş bile.

HotHardware sitesi çift GTX 580 grafik işlemci barındıran bu kartın şimdiye kadar test ettikleri en hızlı tek grafik kartı olduğunu belirtiyor. Diğer siteler de buna katılıyor gibi görünüyor. Ancak bazı eksiklikler yok değil. Örneğin, 3 GB’lık kart 600 watt’lık güç gereksinimiyle gerçek bir güç sömürücüsü. Üç ayrı GTX 580 kartı alıp, aynı sayıda yuvayı kullanıp daha iyi performans alabilirsiniz, ancak MARS II’yi çekici kılan şey sahip olduğu statü. Bu kartlardan sadece 999 tane üretilecek. Hepsi satın alındıktan sonra bu kartları eBay’de astronomik fiyatlarla satışa çıktığını görmek mümkün olabilir.

Tek kart çözümüyle en iyi performansı almak isteyenler için ASUS MARS II’nin en iyi çözüm olduğu belirtiliyor. Tabii, güç gereksinimi, bulunabilirlik ve fiyat bu kartın dezavantaja sahip olduğu noktaları teşkil ediyor. Tüm inceleme bağlantılarını aşağıda bulabilirsiniz.

İlgili – HotHardware
İlgili – PC Perspective
İlgili – techPowerUp
İlgili – TweakTown

İLGİLİ HABERLER