Teknoloji

ASUS Eee Pad Transformer’ın aylık sevkiyatı 400 binin üzerine çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ASUS’un Eee Pad Transformer tabletinin piyasaya sevk miktarı, DigiTimes’a göre, ayda 400 bin birimi geride bıraktı. Sitenin dokunmatik ekran panel tedarikçilerindeki anonim kaynaklara dayanarak verdiği haberde sevkiyatların üçüncü çeyrekte daha da büyümesi ve ayda 500 bine ulaşması bekleniyor.

ASUS’un 2011’in ikinci yarısında tüm modelleri ele alındığında 4 ile 5 milyon arasında tablet satmayı hedeflediği söyleniyordu. Eğer DigiTimes’ın haberi doğruysa, bunun 3 milyonluk dilimini Transformer tabletler oluşturabilir. J.P. Morgan Chase analistleri geçen ay yaptıkları analizde satışların yavaş gittiğini ve ASUS’un melez tabletinin bazı kanallarda aşırı stoklanmış olduğunu belirtmişti. Ancak bu yüksek üretim hacmi analistler tarafından dile getirilen durumun tersinin de geçerli olabileceğini ortaya koyuyor.

10.1 inç’lik Android Honeycomb tableti Eee Pad Transformer bir süredir Türkiye’de de satılıyor. Çift çekirdekli Tegra 2 işlemciye sahip olan bu tablet sahip olduğu klavye ünitesi sayesinde bir netbook gibi kullanılabiliyor.

İlgili – DigiTimes

İLGİLİ HABERLER