Teknoloji

ASUS Eee Pad Transformer 2’nin gelişini müjdeleyen tanıtım filmi yayınlandı – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ASUS, bu ay içinde tanıtılacağı iddia edilen gelecek nesil Eee Pad Transformer tabletin, nam-ı diğer Eee Pad Transformer 2’nin tanıtım videosunu internet üzrinde yayınladı. Yayınlanan kısa videoda çıkacak ürünün tam görünümü yer almasa da bazı kısımlarını görmek ve buna göre bir tahmin yürütmek mümkün.

Videodan anladığımız kadarıyla ASUS Eee Pad Transformer 2’nin tasarımı ilk modele göre radikal değişiklikler barındıracak. Hem tablet hem de klavye kısmı daha da incelmişe benziyor. Ayrıca hem klavye hem de tablet parçasının kıvrımlı kenarlı dikkatlerden kaçmıyor. ASUS Eee Pad Transformer 2 bu yeni yapısıyla ASUS Zenbook’lar gibi bir tasarımı benimsemişe benziyor. Videodan gördüğümüz kadarıyla USB portu varlığını koruyor. Tablet parçasının arkasında ise LED flaşlı kamera yer alıyor.

ASUS’un CEO’su Jerry Shen bu ayın başında Transformer 2’nin yakın zamanda çıkacağını ve 499$’a satılacağını belirtmişti. Bu cihazın Google’ın bu sabah saatlerinde tanıttığı Android 4.0 Ice Cream Sandwich ile birlikte yüklü geleceği tahmin ediliyor.

Video: ASUS Eee Pad Transformer 2 Tanıtım Videosu

İlgili – YouTube

İLGİLİ HABERLER