Eğlence

Apple ve Netflix yeni Will Smith projesi için teklif vermekten vazgeçti

apple will smith

2022 Oscar ödül töreni, Will Smith’in Chris Rock’a attığı tokat nedeniyle çok uzun yıllar boyunca unutulmayacak. Bu tokatla aldığı En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını bile gölgede bırakan Smith için işler şu sıra pek iyi gitmiyor gibi görünüyor. Yeni bir habere göre; Apple TV Plus ve Netflix, Will Smith otobiyografisinin yayın hakları için verdikleri teklifleri geri çekti.

Will Smith’in kendi hayatını anlattığı kitap, çok satanlar arasına girmişti. Bu kitaptan uyarlanacak bir filmin izlenme potansiyeli de Apple ve Netflix gibi şirketlerin iştahını kabartmıştı. Ancak Oscar ödül töreninde yaşananların ardından her iki şirketin de verdikleri teklifi sessiz sedasız geri çektiği ortaya çıktı.

The Sun’ın haberine göre, Apple ve Netflix kaynaklarını bu proje yerine siyahi oyunculardan gelecek yeni projelere ayırmayı tercih etti. Şirketlerin Mike Epps ve Michael B. Jordan gibi daha “aile dostu” oyuncularla çalışacağı söyleniyor.

Haberin kaynağı bilinmese de, Apple’ın adını bu tarz tartışmalarla yan yana getirmekten kaçındığını unutmamak gerekiyor. Dolayısıyla şirketin teklifini geri çektiği iddiası kulağa şaşırtıcı gelmiyor.

Will Smith, yeni Apple TV Plus filmi Emancipation’ın başrolünde izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu yıl gösterime girmesi planlanan filmin akıbetinin Oscar’da yaşanan skandalın ardından değişip değişmediği şu an için bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER