EğlenceManşetler

En İyi Oyuncu Oscar’ını alan Will Smith Chris Rock’a yumruğuyla gündem oldu

will smith chris rock yumruk

Apple TV+ yapımı CODA‘nın En İyi Film ödülünü aldığı 94. Akademi Ödülleri töreninde en fazla konuşulan olay ise, En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü alan Will Smith’in ödül vermek için sahneye çıkan Chris Rock’ı yumruklaması oldu.

Will Smith sahneye çıkıp Rock’ın yüzüne yumruk attığında, Chris Rock en iyi belgesel ödülünü vermeden önce birkaç şaka yapıyordu. Smith daha sonra koltuğuna geri döndü ve Rock’a “Karımın adını lanet ağzından çıkar!” diye bağırdı. Gözle görülür şekilde afallayan Rock, Jada Pinkett Smith’in kafasını tıraş ettiği için Jane’in Zaferi filminde oynayabileceği şeklinde bir şaka yaptığını söyledi, Smith ise tehdidini tekrarladı. Yumruklama olayının görüntüleri ABD’de sansürlendi, ancak Japon televizyonu yayını sayesinde neler olduğunu görebilir ve duyabilirsiniz. Bunun yer aldığı tweet aşağıda bulunuyor.

Pinkett Smith, geçen yıl alopesi, yani saçkıran ile mücadele ettikten sonra kafasını traş ettiğini duyurmuştu. Oyuncu bununla ilgili bir Instagram paylaşımında da bulunmuştu.

Chris Rock kendini hızla toparladı ve Summer of Soul için Questlova’a ödülü verdi. Daha sonra ise Smith, Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar filmiyle En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı.

İLGİLİ HABERLER