Teknoloji

Apple Watch Series 7 ile kayış alışverişi biraz daha karışıyor

apple watch series 7 8
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple Watch Series 7, Cupertino merkezli şirketin dün akşam gerçekleştirildiği etkinlikte gözler önüne çıkmıştı. Apple yeni akıllı saatiyle 40 ve 44 mm. olan kasa boyutu seçeneklerini 41 ve 45 mm. olarak güncelledi.

Bu değişikliğin ardından Apple Watch’un kayış envanteri de yeni kasa boyutu seçeneklerine uygun olarak yenilendi. Yeni kayışlar için 38, 40, 42 ve 44 mm. seçeneklerinin görülmemesi bir şaşkınlık yaratsa da, yeni kayışların da eski saatlerle kullanılabileceği belirtildi. Ancak hangi kayışın hangi kasa boyutuna uygun olduğunu anlamak biraz kafa karışıklığına yol açabilir.

41 mm. versiyon için hazırlanan kayışlar 38 ve 40 mm. kasalarla da kullanılabilecek. Aynı destek 45 mm. versiyon için 42 ve 44 mm. kasalarda da söz konusu. Burada işler görece kolay olsa da, Solo Loop kayışlarda hesap zorlaşabilir.

Solo Loop kayışlar sadece Apple Watch SE, Series 4 ve daha yeni modellerle uyumlu. 40 ve 41 mm. kasalarda Solo Loop için 1 ila 9 arası ölçülerden birini seçmek gerekiyor. 44 ve 45 mm. kasalarda ise 4 ve 12 arası ölçülerden biri seçiliyor. Solo Loop’ta kullanıcıların Apple’ın ölçü rehberine uygun olarak bileklerini ölçmeleri gerekiyor.

Apple Watch Series 7 için hazırlanan kayışlar satışa sunulsa da, akıllı saat henüz piyasaya çıkmış değil. Yeni Apple Watch için bir süre daha beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER