Manşetler

Apple Watch Series 4’ün sızan tasarımı daha büyük ekranı haber veriyor

42 mm apple watch series 4
apple watch series 4
Görsel: 9to5Mac

Apple Watch‘un da 12 Eylül’de düzenlenecek iPhone etkinliğinde yenilenmesi bekleniyor. Görünüşe göre, Apple Watch için büyük değişiklikler planlanıyor.

9to5Mac, Apple’ın Apple Watch Series 4‘e ait tasarımını ortaya koyan bir video yayınını önceden görme imkanına erişti. Apple’ın akıllı saati şimdiye kadarki en radikal tasarım değişikliğiyle karşılaşmak üzere gibi görünüyor.

Watch’un ekranı neredeyse kenardan kenara bir tasarıma kavuşacak gibi duruyor. Aynı zamanda gövde daha da inceliyor. Daha büyük ekran sayesinde daha fazla bilgiyi gösterecek yeni alan elde edilmiş olacak.

Yeni saat yüzünde dokuz farklı komplikasyonun varlığı dikkat çekiyor. Bu, küçük bir ekran için çok fazla veri gibi dursa da, Apple‘ın akıllı saatinin esas gücü de tek bakışta görülebilecek bilginin fazlalığından geliyor.

Aynı zamanda Apple, LTE saati gösterme biçiminde de değişiklik yapıyor. Mevcut Series 3 modelinde digital crown üzerine eklenen kırmızı nokta yerine, kırmızı renkli bir halka kullanılacak. Bundan dolayı belirginlik biraz azalacaktır.

Öte yandan 9to5Mac, saatin sağ kenarına eklenen ve ek bir mikrofon deliği gibi görünen bölüme dikkat çekiyor. Aynı zamanda digital crown’un altında yer alan düğmenin de saatin gövdesine biraz daha gömüldüğünü belirtiyor. Tasarımı incelse de, Apple Watch eski kayışlarla uyumlu olmaya devam edecek.

Apple Watch Series 4 iPhone XS modelleriyle birlikte gelecek

Yeni Apple Watch, muhtemelen 12 Eylül’de tanıtılacak. Apple, dün gönderdiği davetiyelerle etkinliğin tarihini resmileştirdi. 12 Eylül etkinliğinde üç yeni iPhone, aynı zamanda güncellenmiş iPad Pro modelleri bekleniyor. iPhone XS adını taşıyacağı tahmin edilen yeni iPhone’lardan ikisinin fotoğrafı da 9to5Mac tarafından sızdırıldı.

İLGİLİ HABERLER