Eğlence

Apple TV Plus’ın iddialı dizisinin başrol oyuncuları belli oldu

Apple TV+'ta öncelik içerik kalitesinde olacak
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Isaac Asimov‘un ünlü roman serisi Foundation (Vakıf), Apple TV Plus platformunun iddialı yapımları arasında yer alıyor. Teknoloji devi, dizinin iki başrol oyuncusunun isimlerini açıkladı.

Son zamanların bir diğer popüler dizisi Chernobyl’de de izleyicilerin karşısına çıkan Jared Harris, Foundation’da matematik dahisi Hari Seldon’a hayat verecek. Lee Pace ise Galaksinin İmparatoru Brother Day rolünü canlandıracak.

Dizinin ana yapımcılığını David Goyer’in üstlendiği daha önce açıklanmıştı. Terminator: Dark Fate’in senaryosunu kaleme alan Goyer, hâlihazırda Netflix’in The Sandman projesi üstünde de çalışıyor.

Apple TV Plus 1 Kasım’da yayına başlayacak

Foundation’ın ne zaman yayınlanacağı konusunda şimdiden bir şey söylemek mümkün değil. Ancak henüz oyuncu kadrosunun yeni şekillendiğini düşününce bilimkurgu dizisinin vizyona giriş tarihi biraz uzak görünüyor.

Yine de, projenin önceden duyurulması ve hazırlıklarının başlaması, Apple’ın TV Plus’a dair planlarının uzun vadeli olduğunu bir kez daha gösteriyor. Önemli yapımlar ve önemli isimlerle anlaşan Apple’ın çevrimiçi içerik platformu, 1 Kasım itibarıyla yayın hayatına başlayacak.

İLGİLİ HABERLER