EğlenceTeknoloji

Apple One farklı abonelik servislerini aynı pakette buluşturuyor

apple one

Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade, Apple News Plus ve iCloud aboneliğini bir araya getiren ve uzun süredir konuşulan abonelik paketi özelliği sonunda resmiyet kazandı. Apple One adını taşıyan platformda kullanıcılar farklı servislerle bir abonelik kombinasyonu oluşturabilecek.

Apple One’da üç farklı paket tipi bulunacak. Bu paketler Bireysel, Aile ve Premier isimlerini taşıyor. Bireysel planda kullanıcılar ayda 14.95 dolar ödeyerek Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade ve 50 GB iCloud aboneliğine sahip olabilecek. Aile planında erişilen servisler değişmezken, iCloud kapasitesi 200 GB’ye çıkacak ve fiyat da 19.95 dolara yükselecek.

Premier pakette ise Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade, 2 TB iCloud, Apple News Plus ve yeni duyurulan Apple Fitness Plus servisi bulunuyor. Bu paket için 29.95 dolar ödemek gerekiyor.

Apple’ın hesaplamalarına göre, Bireysel plan servislerin normal fiyatlarının toplamına kıyasla ayda 6 dolar tasarruf etme imkanı veriyor. Aile planında bu tasarruf 8 dolara çıkıyor. Premier planda ise aylık tasarruf miktarı 25 doları geçiyor.

apple one

Apple One paketlerinde daha önce abone olunmayan servisler için 30 günlük ücretsiz bir deneme süresi sunulacak. Kullanıcılar ayda bir defa paketleri için ödeme yapacak. Paket değiştirmede ya da abonelik iptalinde herhangi bir kısıtlama olmayacak. Aile veya Premier planlarına toplamda altı kullancı dahil edilebilecek. Apple One sonbaharda 100’den fazla ülkede faaliyete geçecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER