Eğlence

Apple Music’ten dinleyicilerin modunu yükseltecek yeni çalma listesi

apple music

Apple, küresel koronavirüs salgını döneminde insanların moralini yükseltmek için farklı yaklaşımlar deniyor. Şirketin çevrimiçi müzik platformu Apple Music, “Harekete Geç! Miksi” adını taşıyan yeni bir algoritmik çalma listesi sunuyor. Apple’dan yapılan açıklamada bu listenin “insanları mutlu edecek, gülümsetecek ve eşlik edilebilecek” şarkılardan oluştuğu belirtildi.

Apple’ın yeni çalma listesi, gerçek editörlerin de katkısıyla her hafta güncellenecek. Kısacası kullanıcıların karşısına yine “Haftalık Keşif” gibi her hafta yenilenen bir liste çıkacak. Ancak bu listede odak noktası insanların kendilerini iyi hissetmeleri olacak. Yine de, bu liste sayesinde yeni şarkılarla da tanışılabilecek. Bu listenin kişiye özel hazırlandığını açık şekilde belirtmekte fayda vara.

Apple, yeni çalma listesini Apple Music’in aboneleriyle buluşturmaya başladı. Kullanıcılar listeyi Apple Music’in “Sizin İçin” sekmesinde diğer çalma listelerinin hemen yanında bulabilecek.

Apple Music’te evden çalışanlara ekstra motivasyon sağlamak adına “Home Office DJ” adını taşıyan bir çalma listesi de sunuluyor. Buna ek olarak, artık Mac sahipleri de Apple Music’in “Canlı Şarkı Sözleri” özelliğinden yararlanarak şarkı sözlerini gerçek zamanlı şekilde takip edebiliyor.

Apple Music, çevrimiçi radyosu Beats 1’da da yayınları sürdürüyor. Radyonun programcıları, yayınlarına evlerinden devam ediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER