Eğlence

Apple Music Classical uygulaması artık iPad’de

apple music classical

Apple Music’in sevilen özelliği Apple Music Classical, artık iPad kullanıcıları için de mevcut. Geçtiğimiz ilkbaharda, yalnızca iPhone kullanıcıları için sunulan bu uygulama, şimdi iPad’in geniş ekranı için optimize edilmiş yeni bir tasarımla geliyor. Apple Music Classical’ın 1.1 güncellemesi, uygulamaya bir navigasyon çubuğu ve şimdi çalan medya kontrolleri araç çubuğu ekleyerek Apple Music abonelerinin kullanıcı deneyimini geliştiriyor.

Apple Music Classical, klasik müzik tutkunları için özel olarak tasarlanmış bir uygulama. Standart Müzik uygulamasında yer alan tüm klasik müzik parçalarına ek olarak, bu uygulama zenginleştirilmiş metaverilere, besteciler ve şefler hakkında detaylı bilgilere, özel olarak hazırlanmış çalma listeleri ve önerilere sahip. Bu özellikler, klasik müzik severlerin aradığı derinliği ve ayrıntıyı sunmak için tasarlanmış.

Apple Music Classical kullanıcılarına, 192 kHz’e kadar yüksek çözünürlüklü, kayıpsız streaming hizmeti sunuyor. Ancak uygulamanın bir dezavantajı, her zaman aktif bir internet bağlantısı gerektirmesi. Bu, parçaların çevrimdışı çalınmak üzere indirilememesi anlamına geliyor.

Bugün yayınlanan 1.1 sürümü, Apple Music Classical’ın Mayıs ayındaki lansmanından bu yana ilk büyük güncellemesi. Önceki tüm güncellemeler, küçük hata düzeltmelerinden oluşuyordu.

Son güncelleme ile birlikte Apple Music Classical, artık iPhone, iPad ve Android platformlarında kullanılabilir durumda. Apple Music aboneliğinizin standart bir parçası olarak sunulan Classical uygulaması, abonelere ek bir ücret olmadan sunuluyor. Bu güncelleme, iPad kullanıcılarına geniş ekranlarında daha zengin bir klasik müzik deneyimi vadediyor ve Apple Music’in klasik müzik alanındaki konumunu daha da güçlendiriyor. Apple, bu hamlesiyle müzikseverlerin ihtiyaçlarına yönelik sürekli gelişim gösteren bir platform oluşturmayı hedefliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER