Eğlence

Apple Music Android uygulaması müzik kliplerini de oynatıyor

apple music android
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple music androidApple Music Android uygulamasının yeni bir versiyonu yayınlandı. Henüz Apple’ın müzik dinleme servisiyle tanışmayan, Spotify ve benzeri alternatifleri tercih eden Android kullanıcıları için Apple Music uygulama güncellemesini çekici kılan çeşitli yenilikler var.

Uygulamanın yeni versiyonu Android kullanıcılarına Apple Music’te sunulan müzik kliplerine erişme fırsatı veriyor. Bunlar daha önce sadece iOS kullanıcılarına özeldi. Ayrıca Android kullanıcıları da şimdi aile planına üye olabilecekler. Böylelikle altı üyeye kadar, bir aile içindeki bireyler Apple Music’e her bir kullanıcı için 9,99 TL ödemek yerine sadece 14,99 TL ödeyerek hep birlikte Apple Music deneyimi yaşayabiliyorlar.

Apple Music Android uygulaması en son geçen ay güncellenmişti. O güncellemeyle birlikte kullanıcılara ana ekrana widget yerleştirme fırsatı verilmişti. Daha önce şubat ayında gelen bir güncelleme de içerikleri SD karta indirme fırsatı tanımıştı.

Video içerikleri Android tarafına getiren bu güncelleme tam da Apple’ın Music içindeki video alternatiflerini artırmaya çalıştığı bir ortamda geldi. Geçtiğimiz ay Vice Media Apple Music’e özel bir belgesel dizisi hazırlamıştı. Ayrıca Apple’ın, Dr. Dre ile Apple Music’te yayınlanacak özel bir TV programı hazırladığı da söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER