Manşetler

Geliştiriciye gelen mesaja göre Apple iOS 7’yi 10 Eylülde yayınlayabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın iPhone etkinliğinin 10 Eylülde düzenleneceğine dair dedikoduların ortalıkta dolaşmaya başlamasından sonra yeni iOS 7’nin duyurusunun da aynı tarihte yapılması beklenir olmuştu. Şimdi buna kanıt sayılabilecek yeni bir sızıntı daha gerçekleşti.

apple-ios-7-110613

Owen Williams adlı bir kullanıcı iOS 7’nin 10 Eylül tarihinde herkesin kullanımına sunulacağı, geliştirici olmayanların bu işletim sistemini ilk kez görme fırsatı yakalayacağı bilgisini içeren bir e-posta iletisi aldı. Söz konusu e-posta iletisinin Apple ile yakın işbirliği içinde bulunan Nuance şirketinden gelmesi de bu sızıntının doğruluk ihtimalini kuvvetlendiriyor.

ios-7-nuance-gelistirici-ileti-270813Yukarıda ekran görüntüsü yer alan e-posta iletisinde aşağıdaki mesaj yer alıyor:

Sevgili NDEV Geliştiricisi,

Muhtemelen haberdar olduğunuz üzere, iOS 7’nin Genel Kullanıma Hazır Sürümü 10 Eylül tarihinde yayınlanacak. NDEV Programı SpeechKit 1.4.5’in iOS 7’de düzgün şekilde çalıştığını doğruladı, ancak yükseltme gerçekleştiğinde sizin de kendi testlerinizi yaparak bundan emin olmanızı, Nuance konuşma servisinizin kesintisiz çalıştığını görmenizi öneririz. Destek sayfamız aracılığıyla yaşadığınız herhangi bir zorluğu bize bildirebilirsiniz.

Saygılarımızla,

NDEV Mobil Ekibi

Eğer e-posta iletisinde belirtilenler doğruysa ve Apple iOS 7’yi gerçekten de düzenleyeceği muhtemel basın toplantısından hemen sonra yayınlayacak olursa, bu durum Apple’ın yeni iPhone’ları da aynı gün içinde veya ondan çok kısa bir süre sonra piyasaya sürebileceği anlamına geliyor. Apple bu hamleyi MacBook bilgisayarlarında deniyordu, ancak şimdiye kadar iPhone’da böyle bir piyasaya çıkış politikası uygulanmamıştı.

İlgili >>Owen Williams

İLGİLİ HABERLER