Eğlence

Battlestar Galactica’nın beyni Apple için dizi hazırlayacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple battlestar galacticaApple Battlestar Galactica dizisinin kreatörü Ronald D. Moore’a yeni bir dizi siparişi verdi. Deadline’da yer alan habere göre, Moore’un kaleme alacağı dizinin ismine henüz karar verilmiş değil. Projede Fargo ekibinden Matt Wolpert and Ben Nedivi de yürütücü yapımcılık görevini üstlenecek.

Dizinin ismi henüz belli olmasa da, konusuyla ilgili olarak çeşitli bilgiler etrafta dolaşıyor. Deadline’da yer alan habere göre, Moore’un dizisinde Soğuk Savaş dönemindeki uzay savaşının asla bitmediği teması işlenecek. Söz konusu dizi, Apple’ın orijinal içerik üretme planının üçüncü ürünü olma özelliğini taşıyor. Şirket daha önce Steven Spielberg’in İnanılmaz Öyküleri’nin tekrar çekilmesi için sipariş vermişti. Başrollerini Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon’un üstleneceği, bir TV kanalındaki sabah programı ekibinde yaşananları anlatacak dizi de Apple’ın orijinal içerik projeleri arasında yer alıyor.

Moore’un bir uzay dizisiyle dönecek olması, hayranlarını sevindirecek bir gelişme olacağa benziyor. Moore, Battlestar Galactica dışında Uzay Yolu: Yeni Nesil ve Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz gibi popüler yapımlarda da yer almıştı.

Apple Battlestar Galactica’nın kreatörüne sunacağı bütçeyi açıklamadı

Apple Battlestar Galactica’nın yaratıcısına dizi için sunacağı bütçe konusunda bilgi vermedi. Ancak şirketin 2018’de orijinal içerik projelerinin geneli için 1 milyar dolar harcayacağı biliniyor. Söz konusu rakam oldukça iddialı gibi görünse de, Netflix’in 8 milyar dolarlık dev bütçesinin yanında fazlasıyla küçük kalıyor. Apple’ın diziyi ne zaman yayınlayacağı ise bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER