Teknoloji

AirPods 2’nin piyasaya çıkış tarihi için yeni iddia

apple airpods 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple AirPods 2 hakkındaki dedikodular son zamanlarda ivme kazanmış durumda. Kablosuz kulaklığın 2019’un ilkbaharında tanıtılacağına ve piyasaya sürüleceğine dair iddialar yüksek sesle konuşulsa da, popüler duyumculardan OnLeaks’in tweeti başka bir durumu işaret ediyor.

Güvenilir bir kaynaktan, ancak henüz onaylanmamış bir bilgiyi paylaştığını belirten OnLeaks, farklı renk seçenekleri de bulunan yeni AirPods’un önümüzdeki sonbaharda tanıtılacağını öne sürdü. Sonbahar iddiası, AirPods 2’nin eylül ayı içinde yeni iPhone modelleriyle birlikte gözler önüne çıkabileceği anlamına geliyor.

AirPods 2’nin Apple’ın mart ayında düzenleyeceği bir etkinlikte tanıtılabileceğine dair iddialar şu sıralar sıklıkla dillendiriliyor. OnLeaks’in paylaşımı ise şirketin yeni AirPods’u yeni iPhone’lar ile birlikte tanıtacağını gösteriyor. Kablosuz şarj özellikli AirPods kutusunun yakında piyasaya sürüleceği ve mevcut AirPods’larla birlikte satılacağı da OnLeaks’in iddiaları arasında yer alıyor.

Apple AirPods 2 ile birlikte beyaz dışında renk seçeneklerinin sunulabileceği iddiası ise daha önce de gündeme gelmişti. Ancak çıkan haberlerde Apple’ın sadece siyahı seçeneklerin arasına ekleyeceği belirtilmişti. AirPods’una farklı bir renk ve lüks dokunuşu isteyenler için hâlihazırda başka imkanların da bulunduğunu hatırlamakta fayda var.

İLGİLİ HABERLER