Teknoloji

AirPods 2’nin çıkışı için oklar ilkbaharı işaret ediyor

apple airpods 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple hayranları uzun süredir yeni AirPods‘u bekliyor. 2016’nın sonbaharında tanıtılan ve piyasaya çıkan orijinal AirPods’un takipçisi hâlâ ortaya çıkmasa da, gündeme gelen son iddialar beklenen günün artık çok da uzak olmadığını gösteriyor. MySmartPrice sitesinde yer alan habere göre, Apple AirPods 2 önümüzdeki ilkbaharda AirPower kablosuz şarj ünitesiyle birlikte satışa sunulacak.

Yenilenen AirPods’ta Apple’ın farklı bir tasarıma geçiş yapacağı ve tutunmayı kolaylaştıran bir kaplama mekanizmasını tercih edeceği söyleniyor. Yeni tasarım sayesinde kulaklığı bas kalitesinin artacağı belirtilirken, genel ses kalitesinin de iyileştirileceği vurgulanıyor. Apple’ın yeni AirPods’ta siyah renk seçeneğini sunacağı da konuşulanlar arasında bulunuyor.

Apple’ın yeni AirPods’ta kullanacağı yeni kaplama malzemesinin Google Pixel 3’ün arka kaplamasındaki cam materyale benzer bir yapıda olacağı söyleniyor. Bu materyal akıllı telefonun elde daha rahat kavranmasını ve yumuşak bir hissiyat vermesini sağlamıştı. AirPods 2’de de aynı kullanım hissinin sağlanacağı ve kulaklığın kulağa çok daha iyi oturacağı belirtiliyor. Apple’ın bu materyali kulaklığın taşıma kutusunda da tercih edeceği söyleniyor.

AirPods 2’nin sağlık takibine yardımcı olacak özellikler barındıracağı da konuşulanlar arasında yer alıyor. Apple AirPods 2 hakkındaki bu öngörü ve iddiaların doğru olup olmadığını görmek için birkaç ay daha beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER