Teknoloji

Caviar lüks değneğiyle şimdi de AirPods’a dokundu

Teknolojiyi ve lüksü buluşturan Caviar, popüler akıllı telefonlara yaptığı lüks dokunuşlarla tanınıyor. Şirketin bu muamelesinden nasibini alan en son ürün ise Apple‘ın kablosuz kulaklığı AirPods oldu. Caviar’ın “Royal Gift Edition” adını verdiği özel versiyonda AirPods’un beyazı, siyahla veya Burgonya kırmızısıyla değiştiriliyor. Her iki seçenekte de kılıfa ve kulaklık topuzlarının üstüne altın rengiyle şirketin ismi ve logosu işlenmiş.

caviar airpodsBu özel kulaklığa sahip olmak isteyenlerin 590 dolar ödemesi gerekiyor. Bu kadar lüks bir dokunuş istemeyenler için Caviar, karbon fiber kaplama seçeneği de sunuyor. Bu modelin fiyat etiketinde ise 270 dolar yazıyor.

Caviar’ın merkezi olan Rusya, bu tarz niş faaliyetlerin sürdürülebilirliğiyle dikkat çekiyor. Ülkede büyük ölçekte akıllı telefon veya kablosuz kulaklık üreten bir şirket bulunmasa da, telefonlarını lüksle buluşturmak isteyenlerin önünde geniş seçenekler bulunuyor. Rus tüketicilerin lükse olan ilgisi, Nokia’yı da zamanında 18 ayar altın kaplamalı Oro isimli bir telefon çıkarmaya teşvik etmişti.

Caviar, AirPods’una farklı bir dokunuş isteyenlerin elindeki tek seçenek değil. ColorWare de 130 dolar ödeyenlere AirPods’u ve kutusunu diledikleri renge boyanmış olarak sunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER