Teknoloji

Apex Legends’ın mobil açılımı için hazırlıklar başladı

apex legends mobil
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apex Legends son zamanların en popüler oyunları arasında yer alıyor. Bu başarı, oyunun yayıncısı Electronic Arts’ı (EA) da memnun etmiş gibi görünüyor. Çeyrek sonuçlarını değerlendiren şirket, oyunun başarısından memnuniyetini belirtirken gelecek yol haritası hakkında da bilgi verdi. EA’den yapılan açıklamaya göre, Apex Legends mobil cihaz sahipleriyle de yakında buluşacak. Şirket oyunun mobil cihazlara gelmesi ve Çin pazarına girmesi için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Apex Legends’ın mobil cihazlara yolculuğu konusunda bilinenler şu an için sınırlı. Ancak EA’in Apex Legends’ın en büyük rakiplerin Fortnite ve PUBG‘den geri kalmasını istemediği açıkça görülüyor. Farklı stratejisiler izleseler de, hem Fortnite hem de PUBG mobil cihazlarda oyuncuların karşısına çıkıyor. Fortnite tüm platformlarda aynı deneyimi sunarken, PUBG de oyuncular PUBG Mobile isimli başka bir versiyonu deneyimliyor. Geçtiğimiz aralık ayında açıklanan rakamlara göre, her iki oyunun da 200 milyon civarında mobil oyuncusu bulunuyor.

Apex Legends’ın mobil cihazlara ne zaman geleceği henüz bilinmiyor. Oyunun mobil versiyonunun nasıl şekilleneceği de şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak EA’in öncelikli amacının oyunun henüz yolun başında yakaladığı ivmeyi devam ettirmek olduğu görülüyor.

Apex Legends mobil cihazlara açılmaya hazırlanırken, bir yandan da düzenli olarak güncellemeler yayınlamayı planlıyor. Respawn’dan yapılan açıklamada, yayınlanacak güncellemelerde önceliğin içerik kalitesinde olacağının altı çizilmişti. Şirket, güncellemeleri hızlı şekilde çıkarmanın ise ikinci planda olacağını belirtmişti.

İLGİLİ HABERLER