Teknoloji

Sony altın rengi PlayStation 4 Slim’i yakında duyurabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony belli oyunlar veya yarışmalar için ürettiği özel versiyonlar dışında PlayStation’da renk olarak genellikle siyah veya beyazı tercih ediyor. Ancak iddialara göre, şirket altın rengi PlayStation 4 Slim’i çok yakında duyurmaya hazırlanıyor.

Sony’den henüz konuya ilişkin resmi bir işaret gelmiş değil. Ancak bir Target çalışanı tarafından Reddit’te yapılan bir paylaşım, ürünün hazır olduğunu gösteriyor. Konsolun perakende zincirlerine iletilmiş olması, en azından ABD için altın rengi PS4’ün ufukta göründüğü anlamına geliyor. Reddit’te yapılan paylaşımda konsolun 9 Haziranda satışa sunulabileceği belirtilse de, şirketin duyuru için E3 2017 kapsamında düzenleyeceği etkinliği beklemesi de ihtimaller arasında yer alıyor.

Sony altın rengine olan eğilimini daha önce piyasaya sürdüğü altın rengi oyun kumandasıyla göstermişti. Konuşulanlar ve sızan fotoğraf, Sony’nin bu oyun kumandasını altın rengi bir PS4 ile birlikte kullanma fırsatını vereceğini de ortaya koyuyor.

altin rengi playstation 4Reddit’te paylaşılan fotoğrafın doğruluğu konusunda kesin bir şey söylemek mümkün değil. Ancak altın rengine dair dedikodular, akıllara PlayStation 4 için başka renk seçeneklerinin de gündemde olup olmadığı sorusunu getiriyor.

Altın rengi PlayStation 4 Pro da gelir mi?

Yeni renk seçeneğinin sadece PS4 Slim için gündeme gelmesi, biraz şaşırtıcı bir durum olarak nitelenebilir. Ortada henüz PS4 Pro’nun altın rengi versiyonuna dair bir işaret bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER