Teknoloji

Apple’dan Çin Yeni Yılı için özel AirPods Pro

airpods pro

Apple, Çin Yeni Yılı’nı kutlamak amacıyla özel bir AirPods Pro hazırladı. Bu özel versiyon, standart versiyonla aynı tasarıma ve özelliklere sahip. Ancak kulaklığın ambalajının ve şarj kutusunun üzerinde sevimli öküz çizimleri bulunuyor.

Öküz seçiminin nedeni ise 2021’in Çin takviminde öküz yılı olarak geçmesi. Apple böylelikle en önemli pazarlarından biri olarak gördüğü Çin için sevimli bir jest yapmış oluyor.

Ancak AirPods Pro’nun bu özel versiyonunun satış alanı sadece Çin’le sınırlı kalmayacak. Hong Kong, Singapur, Tayland ve Malezya’da da Çin Yeni Yılı için hazırlanmış AirPods Pro’yu satın almak mümkün olacak.

AirPods Pro’nun özel versiyonunun bu ülkelerde standart versiyonla aynı fiyat karşılığında satılacağını belirtmekte fayda var.

airpods proBu özel üretim AirPods Pro, yukarıda adı geçen ülkelerde Apple’ın çevrimiçi ve fiziksel mağazalarında satılacak. Ancak müşterilere her siparişte sadece iki adet kulaklık alma izni veriliyor. Yani Apple bu AirPods Pro’nun özel üretim olduğunu açık biçimde gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER