Teknoloji

AirPods Max için daha uygun fiyatlı versiyon iddiası

yeni airpods max
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Uzun süredir beklenen AirPods Max bir süre önce resmiyet kazanmıştı. Ancak kablosuz kulaklık yüksek fiyatı ve ağır malzemeleri nedeniyle şu ana kadar erişilmesi zor bir ürün profili çiziyor.

Yeni bir habere göre, Apple bu durumu ortadan kaldırmak için bir çözüm geliştirdi. Şirketin AirPods Max’in “Lite” versiyonu olarak tanımlanabilecek bir ürün hazırlığı içinde plduğu söyleniyor. AppleLeaksPro sitesinin gündeme getirdiği iddiaya göre, bu versiyonda AirPods Max’in metal malzemelerinin yerini plastik alacak. Böylelikle kulaklığın fiyatının Sony WH-1000XM4 gibi rakiplerinin seviyesine çekilebileceği belirtiliyor.

Apple’ın metal yerine plastik kullansa bile paslanmaz çelik ve kumaştan vazgeçmeyeceği söyleniyor. Böylelikle hem görüntünün korunabileceği hem de maksimum esnekliğin sürdürülebileceği ifade ediliyor.

AirPods Max, ses kalitesi ve gürültü engelleme özelliğinin gücüyle olumlu bir etki yaratmayı başarmıştı. Bu iki özellik, en azından Apple hayranları için kulaklığın yüksek fiyatını biraz anlaşılır kılsa da, daha geniş kitlelere ulaşmak adına fiyatın aşağıya çekilmesi gerekiyor gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER